!!Внимание!!
Для того чтобы лучше использовать наши ресурсы, нажав здесь , и стать одним из участников нашего проекта!

: : Разделы сайта : :
: : Популярное : :
: : Облако тегов : :
: : Немного рекламы : :

Обратная связьСвязь с администрацией

: : Цитата : :
Мы склонны рассматривать наше решение как одномоментное явление, ставшее следствием процесса рационального и глубокого мышления. Однако, принятие решения на самом деле больше похоже на замес теста. Оно приходит не как результат суммирования отдельных глубоких мыслей, а как следствие созревания их общей массы.
Ганнибал
© Томас Харрис
: :События: :

Праздник или знаменательная дата отсутствует
: : Последние комментарии : :
Автор → Mpak
в новости → Когда она ушла
Автор → oybekt
в новости → Когда она ушла
Автор → Mpak
в новости → Когда она ушла
Автор → poffigistka
в новости → Искусство быть эгоистом


Все комментарии
: : Опрос сайта : :
Фантастический батл - Чей Цикл Сильнее? :)

Показать все опросы
: : Топ пользователей сайта: :
1. Ник: oybekt - Медалей: 8
2. Ник: Mpak - Медалей: 6
3. Ник: magway - Медалей: 2
4. Ник: poffigistka - Медалей: 1

1. Ник: oybekt - Очков: 915
2. Ник: Mpak - Очков: 215
3. Ник: magway - Очков: 25
4. Ник: poffigistka - Очков: 10

: : Популярное за весь период: :
Журналы / Научно-популярные и познавательные
22 февраля 2016
Автор: www.sciencemag.com
Цикл:  -
Формат: pdf
Размер: 15,4 Mb
Язык: Английский
Краткое описание: Science magazine brings the intelligent, interested ordinary person the latest scientific and technological breakthroughs, while examining the issues that these throw up. It hails from the US and features cutting-edge technology and insightful commentary from scientists, scientific journalists, and other experts at the forefront of scientific study but is always presented in an interesting, vibrant way that breathes life into the subject.
Журналы / Кулинария
22 февраля 2016
Автор: www.olivemag.com
Цикл:  -
Формат: pdf
Размер: 28,3 Mb
Язык: Английский
Краткое описание: Olive is the modern food magazine that inspires readers to be creative with their home menus, given time and budget constraints. Every issue features more than 50 new recipes that are quick-to-do and easy-to-prepare, with ingredients readily available in any supermarket. Olive also delivers product and supermarket news, expert advice, and other interesting food and restaurant features.
Журналы / Хобби и рукоделие
22 февраля 2016
Автор: www.gwmagazine.com
Цикл:  -
Формат: pdf
Размер: 14,9 Mb
Язык: Английский
Краткое описание: Good Woodworking is the how-to magazine for woodworkers & crafters at any skill level. Each issue contains ready-to-use patterns and tutorials that introduce new skills and techniques. From easy weekend projects to complex creations that will challenge your woodworking skills, you’ll always find something that will have you eager to start making sawdust!
Журналы / Научно-популярные и познавательные
22 февраля 2016
Автор: Kappa Publishing Group
Цикл:  -
Формат: pdf
Размер: 6,1 Mb
Язык: Английский
Краткое описание: From editor: “The crossword world lost so many notable members in 2015. Though I was acquainted with all of these talented folks, I knew two personally: Merl Reagle, who passed away in August of 2015 (see our tribute to him by editor Ray Simon in the December 2015 issue) and, most recently, Henry Hook. Henry and Merl were such different personalities, but here’s what they had in common: Both were brilliant constructors with a tinge of that devilish delight”
Строительство и Дизайн интерьеров / Хобби и рукоделие
22 февраля 2016
Цикл:  -
Формат: pdf
Размер: 20,4 Mb
Язык: Английский
Краткое описание: Furniture & Cabinetmaking is the only woodworking magazine focused exclusively on fine furniture making. It reports on the latest styles, reflects the best of contemporary design, and also respects the traditions of the past, not only in the UK but worldwide. It features projects and technical articles by and for professional and non-professional designer/makers, with the aim of promoting excellence in furniture making.
Журналы / Кулинария
22 февраля 2016
Автор: www.foodnetwork.com
Цикл:  -
Формат: pdf
Размер: 25,3 Mb
Язык: Английский
Краткое описание: Food Network Magazine is America’s best-selling food magazine on newsstands - and every food lover’s essential handbook: Each issue is packed with star recipes and tips, behind-the-scenes scoops and fun, creative ideas for home cuisine
Журналы / Кулинария
22 февраля 2016
Автор: www.finecooking.com
Цикл:  -
Формат: pdf
Размер: 27,1 Mb
Язык: Английский
Краткое описание: Fine Cooking is a magazine for people with an avid interest in the craft of cooking. In Fine Cooking articles teach with tips and recipes numerous ways to create a fine feast in no time at all! Fine Cooking is all about cooking: recipes you want to make, full-color photos for every recipe, techniques for more than one way to cook etc.
Журналы / Шоу-бизнес и знаменитости
22 февраля 2016
Автор: www.ew.com
Цикл:  -
Формат: pdf
Размер: 10,6 Mb
Язык: Английский
Краткое описание: Entertainment Weekly is a celebrity and entertainment magazine. The publication covers topics ranging from celebrity relationships to the latest trends in fashion, beauty, and entertainment. Entertainment Weekly has several signature issues each year, including the Hot Hollywood special issues, the Best Bodies issue and the Best Makeovers issue.
Журналы / Работа и бизнес
22 февраля 2016
Автор: www.businesstoday.org
Цикл:  -
Формат: pdf
Размер: 28,2 Mb
Язык: Английский
Краткое описание: Business Today, is the largest-circulated business fortnightly in India. It is the best report of the business topography of the newly liberalised India. As the wave of change sweeps business, economy and society like never before, Business Today has ensured that its readers have all the necessary upgrades to challenge tomorrow. It takes its readers deeper to give a complete understanding of the world of business.
Наука и образование / Иностранные языки
21 февраля 2016
Автор: J.Kesselman, F.Peterson
Цикл:  -
Формат: pdf
Размер: 13,9 Mb
Язык: Английский
Краткое описание: If you're like most students, you've had at least eight courses by now in how to write papers-and you still freeze up at some point between beginning and end in almost every paper you're assigned. You know that it's dumb to have credits subtracted for being hasty or late, yet you still deliberately postpone the inevitable until you're smack up against a due date.