: : Разделы сайта : :
: : Популярное : :
: : Облако тегов : :
: : Немного рекламы : :
Обратная связьСвязь с администрацией
- Гость
Пожалуйста, зарегистрируйтесь
: : Цитата : :
Лето волонтера
© Сергей Лукьяненко
: :События: :
: : Последние комментарии : :
Автор → poffigistka
в новости → 100 ловушек в личной жизни. Как их распознать и обойти |
Автор → Mpak
в новости → Когда она ушла |
Автор → oybekt
в новости → Когда она ушла |
Автор → Mpak
в новости → Когда она ушла |
Автор → poffigistka
в новости → Искусство быть эгоистом |
Все комментарии
: : Опрос сайта : :
: : Топ пользователей сайта: :
: : Популярное за весь период: :
Наука и образование / Иностранные языки 22 августа 2013 |
The Dictionary of Food Ingredients is a unique, easy-to-use source of information on over 1,000 food ingredients. Like the previous editions, the new and updated Fourth Edition provides clear and concise information on currently used additives, including natural ingredients, FDA-approved artificial ingredients, and compounds used in food processing. The dictionary entries, organized in alphabetical order, include information on ingredient functions, chemical properties, and uses in food products.
Наука и образование / Иностранные языки 22 августа 2013 |
The McGraw-Hill Dictionary of Engineering provides a compendium of more than 18,000 terms that are central to the various branches of engineering and related fields of science. The coverage in this Second Edition is focused on building construction, chemical engineering, civil engineering, control systems, design engineering, electricity and electronics, engineering acoustics, industrial engineering, mechanics and mechanical engineering, systems engineering, and thermodynamics. Many of the terms used in engineering are often found in specialized dictionaries and glossaries; this Dictionary, however, aims to provide the user with the convenience of a single, comprehensive reference.
Наука и образование / Иностранные языки 22 августа 2013 |
The McGraw-Hill Dictionary of Chemistry provides a compendium of 8000 terms that are central to chemistry and related fields of science and technology. The coverage in this Second Edition is focused on the the areas of analytical chemisty, general chemistry, inorganic chemistry, organic chemistry, physical chemistry, and spectroscopy, with new terms added and others revised as necessary.
Художественная литература / Классика 16 января 2013 |
В томе представлены наиболее известные произведения классика французской литературы XX века Антуана де Сент-Экзюпери.
- Подробнее
| - Автор: MrGeorgich
| - Комментариев: 1
- Просмотров: 979
|
Журналы / Строительство и Дизайн интерьеров 26 сентября 2012 |
Журналы / Женские журналы 21 сентября 2012 |
Журналы / Авто и мото 20 сентября 2012 |
Женские журналы / Разное 12 сентября 2012 |
Журналы / Авто и мото 2 сентября 2012 |